Simultí nies a cegues de FRITZ Sí„MISCH

El mestre alemany Fritz Sí¤misch era molt famós per les simultí nies a la cega (sense mirar el tauler) que donava, a les quals hi acudia un gran nombre de públic.

En una d’aquestes sessions, es va trobar amb una senyora gran que havia acudit a veure l’espectacle. Aquesta dona va comeníçar a mirar-lo des de tots els angles i després d’estar uns minuts observant-lo es va dirigir al seu veí­ més pròxim, comentant-li : «Escolti’m vostè!. Aquest home és un trampós!. L’estic observant des de fa una estona i he comprovat amb seguretat que no és cec!. Molt ens temem que aquesta anècdota hagué de repetir-se multitud de vegades entre afeccionats poc coneixedors d’aquesta modalitat.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Friedrich Sí¤misch
Friedrich Sí¤misch
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario