Benvingut al nostre Web

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Josep M. Pitarque,President del Club d'Escacs Centre Moral
Josep M. Pitarque,President del Club d’Escacs Centre Moral

Benvinguts a la Web del Club d’Escacs del Centre Moral d’Arenys de Munt.

Com indica el nom, som un Club d’Escacs que formem part del centre cí­vic del Centre Moral i la secció dels escacs és una de les moltes seccions de què disposa. De fet, el Centre Moral és una entitat històrica del poble -creada el 1913-, amb més de 650 socis i que, a part dels escacs, ofereix una í mplia oferta d’activitats: esbart, teatre, cinema, grup de pessebristes, sardanes, organització cavalcada de Reis, sortides culturals, cursets, conferències, el Batec (el butlletí­ informatiu mensual), etc.

Centrant-nos en la pí gina Web, podeu comprovar que es tracta d’un Web que pretén cobrir les necessitats de comunicació entre els socis i tots els amics dels escacs. Hi podreu trobar totes les activitats del club, les competicions en les que participem, informació sobre els nostres jugadors, sobre les classes d’escacs per a nens, hi podeu jugar on line, etc.

No cal dir que al llarg de l’any participem en diferents tornejos i n’organitzem algun de propi, però enguany hi ha una cosa de la que estem molt orgullosos: el primer equip ha pujat de Primera Categoria a Preferent, quedant primers del nostre grup i quedant, finalment, a les portes de jugar la final de la Copa Catalana.

Estem oberts a tots els que tingueu l’afició comuna dels escacs i la vulgueu compartir amb nosaltres.

La nostra seu estí  situada a la Rambla Francesc Macií , 57 d’Arenys de Munt.

Per a qualsevol cosa, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de mail (j.m.pitarque@gmail.com) o bé trucant al telèfon 652082005.

Josep Maria Pitarque i Illa

President Club d’Escacs Centre Moral d’Arenys de Munt[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja una respuesta