Londres 1862, en una Partida en Consulta

Durant el torneig Internacional de Londres 1862, es va organitzar una partida en consulta entre alguns dels millors jugadors del torneig (això era habitual en l’època, per a gaudi del públic).

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Adolf Anderssen
Adolf Anderssen

Els dos equips de 3 jugadors que anaven a disputar la partida eren, d’una banda: Adolf Anderssen, Louis Paulsen i Serafino Dubois. Per l’altra: Jakob Lí¶wenthal, Samuel Boden i H. A. Kennedy. Anderssen, sempre modest, abans de comeníçar la partida va fer a Dubois el segí¼ent comentari: «Hem d’organitzar-nos: Paulsen farí  les jugades precises, vostè les brillants i jo les dolentes».

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario