Els nens prodigi dels escacs

Nens prodigi

Els nens prodigi dels escacs sempre han aixecat una gran expectació. A continuació, podreu veure la llista de «nens» que han assolit el tí­tol de GM més jove en el seu moment. Estí  ordenat des del 1er record fins a l’últim, amb l’edat exacta a la qual va aconseguir el tí­tol de GM (cada jugador va batre el record de l’anterior en la llista).

Bobby Fischer 15 anys, 6 mesos i 1 dia

Judit Polgar 15 anys, 4 mesos i 28 dies

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Judit Polgar, de nena
Judit Polgar, de nena

Peter Leko 14 anys, 4 mesos i 22 dies

Etienne Bacrot 14 anys i 2 mesos

Ruslan Ponomariov 14 anys i 17 dies

Teimour Radjabov 13 anys, 10 mesos i 13 dies

Bu Xiangzhi 13 anys, 10 mesos i 13 dies

Magnus Carlsen 13 anys, 3 mesos i 27 dies

Sergei Karjakin 12 anys i 7 mesos

D’aquesta llista, té molt mèrit el record de Fischer i de Judit Polgar, ja que en l’època que ho van aconseguir no es podien recolzar en computadores per a la seva preparació, cosa que la resta si que han pogut fer. L’í­ndia Humpy Koneru és la dona més jove a assolir el tí­tol de GM (batent a Polgar) amb 15 anys, 1 mes i 27 dies.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario