EL PRIMER EQUIP TORNA A PUJAR DE CATEGORIA

EL PRIMER EQUIP TORNA A PUJAR DE CATEGORIA (per 2n any consecutiu). FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS.

El Primer Equip d’Escacs del Centre Moral ha tornat a pujar de categoria. I aquest ja és el segon any consecutiu que ho aconsegueix!. Ha quedat primer del seu grup i properament jugarí  la Copa Catalana amb els primers classificats de tot Catalunya. Amb aquest triomf, podrí­em dir que els escacs a Arenys de Munt han assolit un nivell comparable al de l’equip dels anys 70 (la millor època que haví­em tingut mai fins ara), amb jugadors com: Joan Miquel Figuera, Octavi Paituví­, Daniel Paituví­, Salvador Salví , Antoni Salví , copa-arenys-de-muntDomingo Parera, Jordi Mitjí , Pere Marpons, Gironella, Valls, Joaquim Roig, Vilapiñas, etc.

Des de llavors fins ara, el nostre Club les ha vist de tots colors, hem tingut algunes etapes de més èxit i d’altres de més difí­cils. Però ara els escacs tornen a estar al seu punt més í lgid.

Sobretot, perquè hem aconseguit aplegar un grup molt maco de jugadors. I això és fonamental. Alguns, de veterans, d’Arenys de Munt de tota la vida, com: Antoni Salví , Antoni Torrent, Camil Roig o Daniel Paituví­ que, tot i que enguany no ha pogut participar en el Campionat de Catalunya, ha estat sempre el President, l’í nima i el motor de l’equip. Alguns de més joves, com en Kim Marpons, que ha guanyat prí cticament totes les partides, en Joan Sí nchez, en Dani Roldan o en Joan Martos, un dels mestres dels nens de l’Escola d’Escacs. Els més petits també han estat importants: l’Aleix, la Laura, l’Andrea i l’Eloi. I d’altres jugadors que han vingut a viure al nostre poble recentment, com en Virgili Rodrí­guez, que no ha fallat ni una setmana i en Joan Carles Cano que, des que va venir a viure al nostre poble i va comeníçar a jugar amb nosaltres, ha contribuí¯t decisivament en el nostre èxit. Primer de tot, pel seu taranní , obert i dialogant, però també pel jugador d’alt nivell que és. Ens ha ajudat molt com a delegat de l’equip, com a mestre a l’Escola d’Escacs que fem al Celler cada dissabte i, a més, també ha facilitat la incorporació d’alguns jugadors que no són d’Arenys de Munt però que també han influí¯t decisivament en el nostre ascens. Per aquest motiu, voldria agrair a en Sergio, a l’Alberto, a en Toni i a en Miquel í€ngel la seva integració en el club i la seva participació en el projecte d’engrandir els escacs del nostre poble. A part de grans i bons jugadors d’escacs, són encara millors persones i exel.lents companys. I n’estem molt orgullosos. I com no, l’

Deja un comentario