Darrera jornada CCpE

CamCCPE-2008-Semifinal-JAKE-C-3.jpgpionat de Catalunya per Equips: El primer equip del Club d’Escacs del Centre torna a pujar de categoria, per segon any consecutiu!.

El passat diumenge 29 de maríç va ser la darrera jornada del Campionat de Catalunya per Equips. Tal i com ja us hem anat informant, enguany, el Club d’Escacs del Centre moral hi participava amb 3 equips.


El Primer Equip (A), que la temporada passada ja havia pujat de categoria, ha tornat a pujar. Ha quedat primer del seu grup i ara jugarí  la Copa Catalana, amb els primers classificats de cada grup de tot Catalunya.

L’Equip B, ha quedat tercer de la seva categoria. Molt bon resultat. La temporada que ve intentarí  fer el salt a Segona Provincial.

I l’Equip C, el de l’Escola d’Escacs per a nens, té la tasca de formar i ensenyar els nostres jugadors més joves. Des d’aquí­ volem felicitar a l’Aleix Campí s, la Laura Serrano, l’Andrea Serrano i l’Eloi Campeny, que en la seva primera temporada de competició ho han fet realment molt bé. Grí cies a tots ells per les seves ganes d’aprendre i grí cies també als mestres Joan Carles Cano i Joan Martos, que cada setmana els ensenyen tot el necessari perquè els nens puguin anar progressant i millorant.

Deja un comentario