Dos taulers d’escacs molt originals

TAULER D’ESCACS 3D

Sempre s’ha dit que els escacs són com una mena de guerra entre exèrcits, en el qual hi ha Torres, cavallers, reis, reines etc. Doncs bé, aquest joc d’escacs 3D simula perfectament l’escenari d’una batalla escaquística, com si es tractés d’una fortalesa. El rei i la dama estan en el més alt del tauler, simulant el poder sobre el seu exèrcit.

foto-escacs-3d

El resultat és el que podeu apreciar a la imatge, el qual no és molt còmode per jugar una partida d’escacs, però com a element de decoració en una casa modernista segur que quedaria molt bé. L’empresa creadora d’aquest peculiar escacs, es diu Please Enjoy. Us imagineu com es veurien les clavades o els atacs dobles?

ESCACS VERTICALS

Segurament us preguntareu com poden exisitir uns escacs verticals. Doncs sí, existeixen. Aquest tipus d’escacs són perfectes per a aquelles cases de 40-60 m2 en les que només s’hi pot tenir el més imprescindible. És tan simple com col·locar un quadre a la paret.

escacs-vertical-foto
A més, són molt útils per a analitzar partides dels teus adversaris, ja que cada vegada que passis pel passadís veuràs la jugada i et pararàs a pensar en el millor moviment.

2-taulers-descacs-particulars


Deja un comentario