Curiositat sobre…MIGUEL NAJDORF

Najdorf a Budapest (1950)

Najdorf no era massa alt, però tenia una veu forta que es feia escoltar clarament. Era molt extravertit, es feia amb tothom i, durant els tornejos, molt sovint preguntava a la resta de jugadors i, inclús a algun assistent, què opinaven de la seva posició. Com estic? Estic bé?.

2-fotos-najdorf

Això va, evidentment, en contra de les regles establertes i decididament no és una conducta aconsellable. Però al Sr. Miguel el coneixia tothom i ningú es va queixar mai. Es prenien la seva pregunta com un tret simpí tic i sense cap malí­cia; en certa manera, formava part del seu carí cter o de la seva manera de fer.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

MIGUEL NAJDORF
MIGUEL NAJDORF

En un moment concret d’un campionat, mentre s’estaven jugant les partides, Najdorf fa la pregunta de costum: Com estic? Estic bé? a algú que es trobava a la sala de jugadors. Però la persona a qui li ho pregunta no el respon i, a més, el mira molt seriosament.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

NAJDORF (1992)
NAJDORF (1992)

No n’hi havia per menys. En la seva distracció, Najdorf havia preguntat sobre la seva posició a Isaac Boleslavsky, el seu adversari en la partida, contra el que s’estava enfrontant en aquell mateix moment.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario