Cí lcul de possibles combinacions

Cí lcul de combinacions possibles

Calcular totes les combinacions que es poden produir en cada moviment i incús en tota una partida, són increí¯blement infinites.

222-11

El primer moviment de les blanques produeix vint possibles moviments, després de la resposta de les negres, se’n produeixen quatre-cents possibles moviments. I, si tinguéssim en compte els deu primers moviments, arribarí­em a la increí¯ble xifra de: 165.518.829.100.544.000.000.000.000 de possibilitats. En aquest sentit, l’ex campió del món Euwe va fer el segí¼ent cí lcul: Si dotze mil jugadors d’escacs estiguessin ocupats constantment en la recerca de les millors jugades en totes les posicions imaginables i en cadascuna d’elles s’invertí­s una desena de segon, necessitarien més d’un trilió de segles per a analitzar-les.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

MAX EUWE
MAX EUWE

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario