L’equip B queda 1r i puja de categoria

Darrera ronda CCpE 2010: classificacio final.

El passat 21 de maríç va finalitzar el Campionat de Catalunya per Equips, en el qual el Club d’Escacs del Centre Moral hi ha participat amb 4 equips repartits en diferents categories. Ha estat un campionat previst a 9 rondes que, durant dos mesos molt intensos de competició, ens ha portat els segí¼ents resultats:

El Primer Equip, que jugava per primera vegada a Categoria Preferent i que havia ascendit dos anys consecutius, ha quedat en 4a posició. Però, no ens podem queixar!. Tot i ser nous a la categoria, hem estat lluitant fins a la penúltima jornada per a poder quedar primers de grup. Però no va poder ser. L’any que ve tindrem una altra oportunitat.

foto-primer-equip

L’Equip B, que ha guanyat a tots els equips amb els que s’ha enfrontat aquesta temporada i que ha fet 31,5 punts de 36 possibles, ha quedat primer de grup i ha pujat a Segona Categoria. A continuació podeu veure els jugadors que ho han fet possible: Antoni Salví , Josep Lluí­s Agut, Carles Mitjí , Kim Marpons, Josep Maria Pitarque, Virgili Rodrí­guez, Joan Sí nchez, Dani Roldan, Joan Martos i Antoni Torrent. Moltes felicitats a tots ells!!!.

jugadors-equip-b

L’Equip C, que també ha jugat una molt bona temporada, finalment, ha ocupat la 4a posició del seu grup. No estí  gens malament. Segurament, com que el B ha pujat de categoria, farem un sol equip entre el B i el C d’aquesta temporada.

foto-equip-c

I, l’Equip D, el format í­ntegrament pels nens de l’escola d’Escacs (Categoria sub-12) ha quedat en la 7a posició. Estí  clar que al club tenim una bona cantera. Qui sap si d’aquí­ en sortirí  algun gran jugador d’escacs del futur!. Si no és així­, segur que els nens hauran après moltes coses que els serviran per la vida dií ria quan ja siguin adults.

foto-equip-d

Deja un comentario