L’Arenys de Munt queda 2n a Canet

Segons, a només 1,5 punts del Cerdanyola

El passat diumenge 27 de juny de 2010 es va jugar el tradicional Campionat de Partides Rí pides de la Festa Major de Canet. Enguany, el sistema de joc consistia en partides de 3 minuts amb un increment de 2 segons per jugada realitzada i es jugava a doble partida (blanques i negres).

img_9299

El campionat va comptar amb la participació dels 6 equips segí¼ents: 2 de Canet, el Pineda, el Mataró, l’Arenys de Munt i el Cerdanyola de Mataró. Per tant, tots els equips havien de disputar 5 enfrontaments.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Els jugadors de l'Arenys de Munt
Els jugadors de l'Arenys de Munt

Finalment, l’Arenys de Munt va quedar segon, a només 1,5 punts del Cerdanyola de Mataró, que va ocupar el primer lloc. A continuació va quedar el Canet, empatat a punts amb el Mataró, després el Pineda i, finalment, el Canet B. L’Arenys de Munt va guanyar 4 dels 5 enfrontaments que va disputar, inclús contra l’equip guanyador (per 7,5 a 4,5) i només va perdre contra el Mataró (per 7 a 5), 4rt classificat final.

img_9312

Classificacó final:

CERDANYOLA MATARí“ 42,5 punts

ARENYS DE MUNT 41 punts

CANET A 31,5 punts

MATARí“ 31,5 punts

PINEDA 18,5 punts

CANET B 15 punts

img_9306

A nivell individual, el jugador que va fer més punts va ser, una vegada més, el jugador de l’Arenys de Munt Josep Maria AUGUSTO, el qual va fer 10 punts de 10 possibles i es va endur el trofeu al millor jugador.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

JOSEP MARIA AUGUSTO
JOSEP MARIA AUGUSTO

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario