KATHERINE NEVILLE i les lí­nies tel·lúriques

El foc i les lí­nies tel.lúriques

Katherine Neville va néixer a Missouri l’any 1945. Els seus interessos la van portar a ser especialista en Administració d’Empreses i a obtenir la llicenciatura en Literatura Africana. Va treballar com a vicepresidenta del Banc d’Amèrica, com a assessora tècnica informí tica per IBM, en l’í mbit del Transport i l’Energia, a més de ser fotògrafa, model i pintora. Estí  clar que tots aquests canvis professionals la van enriquir i la van omplir de creativitat. Probablement, sense haver treballat en tants sectors i tenir el valor d’emprendre nous rumbs, mai haguéssim comprat i llegit els seus fantí tiscs llibres.
foto-linies-teluriques
La seva bibliografia consta dels segí¼ents llibres:

– El vuit (1988).

l-el-vuit

– Risc calculat (1992).

– El cercle mí gic (1998)

– El foc (2008, seqí¼ela de El vuit).

el-foc-2

Llegint articles de Katherine Neville i el seu nou llibre «El foc», hi ha un fragment d’una entrevista de Javier Sierra a Katherine, en la qual li pregunta el segí¼ent:

«Parlar de Hitler no sembla complaure gaire. De fet, entre glop i glop a la seva copa d’aigua, em comenta que quan va comeníçar a escriure El cercle mí gic no pensava dedicar tant d’espai a les seves obsessions ocultistes. No obstant això, gairebé sense voler, es va veure abocada a una investigació molt més profunda del que mai hagués sospitat. Em va posar en safata la meva pregunta segí¼ent:

– ¿Es refereix a les seves investigacions sobre els corrents tel.lúrics que creuaven els principals escenaris públics des d’on Hitler prepava a les seves tropes?

Neville va fer un bot.

-Així­ és. Fa un temps un grup d’amics em van posar en contacte amb l’Acadèmia Alemanya de Radioestèsia, al sud d’Alemanya, convidant-me a participar en una investigació amb ells i els seus sofisticats equips tècnics. í‰rem sis i, en efecte, vam anar a l’escena de les trobades més multitudiní ries de Hitler a Ní¼remberg. El dia era tenebrós, fred, fosc… com en les novel.les de Stephen King-riu-. Tots aní vem a la recerca del punt de confluència de les tres «lí­nies tel.lúriques de poder d’Europa» i amb les varetes localitzem que el seu punt de confluència se situava just sota el podi del Fí¼hrer.»
hitler
En aquest fragment es cita les lí­nies tel.lúriques. Què són les lí­nies tel.lúriques i què tenien d’especial per a Hitler?.
El terme «tel.lúric «procedeix del llatí­ «tellus» que significa terra. Les energies tel.lúriques són el conjunt d’energies i radiacions que es troben a la superfí­cie terrestre, procedents del subsòl i que ens poden afectar biològicament, poden alterar el nostre metabolisme o ens poden provocar trastorns psicològics. Aquestes alineacions d’energia haurien estat construí¯des amb algun propòsit desconegut per pobles prehistòrics i que es localitzarien en la majoria dels llocs sagrats del món. Les llegendes sobre les anomenades » Lí­nies de Poder » sorgeixen a Gran Bretanya: els druides creien que les lí­nies tel.lúriques eren vies espirituals que recorrien la terra i que eren la manifestació de la vida i la fertilitat sobre la terra.
Hitler buscava donar una creeníça forta i indestructible a les SS, així­ el 27 juliol 1934, Hitler pren possessió de la fortalesa de Wewelsburg , la qual es trobava en penós estat de conservació. La seva reconstrucció va ser finaníçada pel Ministeri d’Hisenda del Reich i la idea era convertir-lo en una cosa semblant al que va ser Marienburger per als Cavallers Teutònics.

Per què va triar Wewelsbur?. S’expliquen diverses teories sobre els motius que van conduir a aquesta atrotinada fortalesa com a centre de les SS. La més interessant i creí¯ble ens explica que Hitler va encarregar un estudi sobre les forces i lí­nies tel.lúriques que transcorrien per la fortalesa. Aquests estudis de les lí­nies tel.lúriques determinaven que Wewelsburg era una zona favorable ja que complia determinades condicions geomí ntica i profètiques. Per això el va esollir.

Deja un comentario