Escacs esculpits en una catedral

La catedral de Naumburg

La catedral de la localitat de Naunburg (Alemanya) és un edifici d’estil gòtic (del segle XIII). í‰s famós per les diferents representacions que apareixen esculpides a la faíçana o en les seves columnes i que fan referència a diferents temes, un dels quals és els escacs. Aquesta és la catedral en qí¼estió:

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Catedral de Naumburg
Catedral de Naumburg

Gravar escenes a la faíçana d’una catedral és una cosa habitual, escenes religioses, personatges cèlebres o fins i tot coses més estranyes, com l’astronauta que va ser esculpit a la catedral de Salamanca no fa massa anys. La catedral de Naumburg pot ser inclosa en l’apartat de casos estranys, i és que en les seves parets exteriors es pot veure una partida d’escacs disputada per … dos simis. Veritablement curiós.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario