Els escacs-boxa

Escacs-boxa, un nou esport?

No us pregunteu el sentit d’aquest esport, perquè no en té. Però, sí­ , existeix. Hi ha un esport conegut com escacs – boxa. Us preguntareu què és, o millor dit, quines són les seves normes. Perquè pel nom ja us ho podeu suposar… Doncs Imagineu-vos la situació :

ajedrez-boxeo_ko_jaque_mate1

A la meva esquerra, amb un pes de 85 quilos … Tom «panxeta» Ironside; a la meva dreta, amb pantalons blaus i un pes de 69,69 quilos … Francis «el rialletes» Mazinger . La gent clama, l’emoció i l’adrenalina augmenten, es passeja la noia corresponent amb el cartellet de l’assalt número 1, sona la campana i … dos púgils comencen a donar-se trompades .

De sobte, una veu ordena que comenci la partida, i com un llamp, dos operaris pugen al ring una taula i un tauler d’escacs. Els guants desapareixen i els contendents s’asseuen en dos tamborets. Es posen dos auriculars que els aí¯llen de tota la cridòria de la grada i llavors tenen només 4 minuts per derrotar a l’oponent amb les fitxes, en el que és una modalitat nova d’escacs rí pids.

dibuix-boxa

A una altra senyal, quan ja han passat els 4 minuts, l’í rbitre aixeca el seu braíç i, amb veu ferma, ordena que treguin la taula. Els púgils s’aixequen, es treuen els auriculars, s’ajusten els seus guants i, novament, durant tres minuts més, comencen a dona-se cops de puny segons de la boxa tradicional.

I així­, fins que acaben les dues partides: la d’escacs i la de boxa .

El cas és que ja tenim al primer campió del nou esport escacs – boxa. Es tracta de l’alemany Frank Anti – Terror Stoldt (sí­, el malnom que no falti, com a bon boxejador), un policia de Berlí­n que va ser destinat per l’ONU a Kosovo fa uns anys.

Sense cap altre comentari…

Deja un comentario