El 18 de setembre comencen les classes

ESCOLA D’ESCACS DEL CENTRE MORAL

El proper 18 de setembre comeníçaran les classes de l’Escola d’Escacs corresponents a la temporada 2010-2011. En aquest curs, els nens i nenes aprendran a jugar a escacs però també a desenvolupar la seva capacitat intel·lectual, a argumentar i a ser coherents amb le seves idees i moviments.

escacs

Entre d’altres coses, els alumnes estudiaran: el tauler, les peces, la seva col.locació inicial, el seu valor, el moviment de les pròpies peces i les formes de capturar-les, els canvis, l’inici de la partida, la noció d’escac al rei, l’ escat i mat, les taules, el Rei ofegat, la promoció dels peons, l’enroc (curt i llarg), l’anotació de les partides, el concepte d’obertura, la clavada, l’escac a la descoberta, el peó passat, etc.

Com cada any, separarem els alumnes en dos grups (nivell d’iniciació i intermedi) per tal que cada alumne pugui avaníçar d’acord amb el seu ritme i la seva capacitat:

  • Escola: iniciació (nens i joves que vulguin aprendre a jugar). Les classes són els dissabtes de 17,00h a 18,00h.
  • Escola: nivell intermedi (nens i joves que hagin assolit el nivell del curs d’iniciació). Les classes són els dijous de 19,00h a 20,00h.
  • Adults: iniciació i avaníçat.

Escola d’Escacs del CM Arenys de Munt

Voleu aprendre a jugar a escacs?. Voleu que els vostres fills i filles apreguin i raonin amb els millors tècnics? No ho dubteu més! Apunteu-los a jugar a Escacs al Centre!.

dibuix-nens-petit

Informació i inscripcions: Poseu-vos en contacte amb la Secretaria el Centre o truqueu al tel:693657653.

També podeu consultar la nostra pí gina Web: www.escacsarenysdemunt.com

Curs gratuí¯t per a tots els socis del Centre Moral.

Us hi esperem!!!

Deja un comentario