Darrera jornada CCpE 2011

L’Arenys de Munt A aconsegueix mantenir-se a Preferent

Aquests són els resultats dels 3 equips del club corresponents a la darrera jornada del Campionat de Catalunya per Equips 2011:

foto-jornada-9-ccpe-2011

El Primer Equip (A), que jugava contra el Mataró, ha perdut per 5,5 a 4,5 punts. Ha estat un matx molt ajustat en el que hem acabat perdent però que haguéssim pogut guanyar perfectament. Abans de jugar-se la jornada 9 del CCpE, el Mataró anava lí­der de punts del grup, empatat amb el Peona i Peó B i l’Aragonès (tots amb 7 punts). Per aquesta darrera jornada, l’atzar havia preparat uns enfrontaments entre els 3 equips que aspiraven a quedar primers amb els 3 que lluitaven per la permanència. Si el Cerdanyola de Mataró i el Badalona perdien (jugaven contra l’Aragonès i el Peona i Peó B respectivament), independentment del nostre resultat, nosaltres ens salví vem. Finalment, nosaltres hem perdut per la mí­nima i el Cerdanyola i el Mataró també. Per tant, ens hem salvat pels pèls i podrem continuar un any més a la categoria.

L’Equip B, que s’enfrontava al Pineda, ha guanyat per 6 punts a 2. Bon matx dels nostres jugadors. Hem perdut un enfrontament, hem fet dues taules i hem guanyat la resta de matxs (5). Enguany, aquest equip, que s’estrenava a Segona, no ha tingut massa problemes per a mantenir-se a la categoria i, finalment, ha ocupat la meitat de la taula. A veure si l’any que ve podem aspirar a pujar a Primera…

L’Equip C, que jugava a casa contra l’Skorpio, ha empatat a 2 punts. Molt bon paper del nostre tercer equip.

Deja un comentario