Currí­culum dels nostres jugadors (amb foto)

BREU CURRíCULUM ESCAQUíSTIC DELS NOSTRES JUGADORS

foto-alex21- í€LEX BORRí€S (ELO: 2191)

El primer tauler del Club.

Va jugar molts anys en el Club d’Escacs de Sants i a l’Orfeó de Sants. I, posteriorment, en el Leridano-Ruy López i amb el 7 a 9 Ruy López. Juga en el nostre club des del 2008. Ha participat en molts tornejos individuals: l’Open d’Andorra, Calella, Badalona, Vallès, Torremolinos, etc i va jugar el Campionat d’Equips a la 1ª Divisió Andalusa amb el Cí­rculo de Labradores.

Especialista en partides rí pides d’1 minut a l’ICC (fa 2 anys va quedar Campió Mundial del Segon Grup) i jugador molt fort de Partides Rí pides.

í‰s el creador de la nostra pí gina Web.

sergio12- SERGI ZAMORA (ELO: 2133)

Va jugar molts anys en el Club d’Escacs de la Colmena, però el 2009 ha “fitxat” per l’Arenys de Munt. Al llarg de la seva trajectòria, ha guanyat a diversos Mestres Catalans.

Especialista en Partides Rí pides de 3 o 5 minuts.

Jugador molt sòlid, difí­cil de guanyar-lo.

costellada-vinya-10-maig-09-6133- ALBERTO DíAZ (ELO: 2108)

A part del Campionatde Catalunya per Equips, aquest any ha participat en diversos tornejos: el Torneig de Llinars, on va aconseguir un excel·lent resultat (5 punts de 9). En aquest torneig va jugar contra dos Mestres Catalans, guanyant clarament a un d’ells. Actualment, estí  jugant el Campionat de Barberí  del Vallès.

Especialista en la Defensa Escandinava (e4 d5).

joan-carles4- JOAN CARLES CANO (ELO: 2093)

Sempre havia jugat amb la Colmena, però fa tres anys que va venir a viure a Arenys de Munt i va comeníçar a jugar en el nostre equip. Des de que va arribar ha revolucionat el Club: hem pujat de categoria dos anys seguits.

í‰s un dels Mestres a l’Escola d’Escacs del Club del Centre Moral. Dóna classes als nens tots els dissabtes a la tarda, de 5 a 6 h.

miquel-angel5- MIQUEL í€NGEL FLORES (ELO: 2062)

Enguany, a part del Campionat de Catalunya per Equips, ha participat en el Campionat Cafès Tupinamba que organitza el Club dels 3 Peons.

Fort jugador caracteritzat pel seu estil d’atac.

Especialista en Partides Rí pides.

í‰s un dels redactors habituals i més actius de la pí gina Web.

fructu6- TONI FRUCTUOSO (ELO: 2058)

També ha participat en el Campionat Cafès Tupinamba, organitzat pel Club d’Escacs dels 3 Peons.

Jugador d’Estil Universal.

Té una gran experiència en la participació en diferents campionats individuals.

foto-carlos-agut7- CARLES AGUT (ELO: 2058)

Ex jugador del Club d’Escacs de l’Orfeó de Sants, de l’Uga, del Leridano-Ruy López i el 7 a 9 Ruiy López. Actualment, ja fa dues temporades que juga amb el Club d’Escacs del Centre Moral d’Arenys de Munt.

salva8- ANTONI SALVí€ (ELO: 2002)

Veterí  jugador del Club. Va comeníçar a jugar amb el Club d’Escacs d’Arenys de Munt a finals dels anys 60.

Posteriorment, els anys que l’Arenys de Munt no va participar en els Campionats de Catalunya per Equips, va jugar amb l’Ateneu Arenyenc.

No juga campionats individuals i és un jugador molt sòlid tant en Partides Rí pides com en lentes.

josep-lluas9- JOSEP LLUíS AGUT (ELO: 1986)

Enguany s’ha incorporat al nostre Club. Va jugar durant molts anys a l’Orfeó de Sants, on va jugar dels 12 fins als 30 anys. Després va jugar amb el Club d’Escacs Catalunya durant més de 10 anys. Ha participat en diversos tornejos individuals: Open de Barcelona, de Badalona, etc. El 2009 ha fet un molt bon Campionat de Catalunya per Equips.

kim10- KIM MARPONS (ELO: 1910)

í‰s un jugador en contí­nua progressió. Ha jugat el Campionat de Catalunya per Equips (va guanyar 8 de 9 punts) i el Campionat de Cerdanyola. Ha pujat 70 punts d’ELO. I continuarí  pujant…Té un estil de joc d’atac molt interessant i espectacular.

josep-maria-nova11- JOSEP MARIA PITARQUE (ELO: 1882)

President del Club des de 2008. Va substituir a Daniel Paituví­ en el cí rrec.

No participa en Campionats Individuals i només juga el Campionat de Catalunya per Equips. Jugador al que li agraden les Partides Rí pides i que juga habitualment partides on line.

Li encanta dedicar el seu temps lliure a la nostra pí gina Web.

virgili12- VIRGILI RODRíGUEZ (ELO: 1849)

Va aprendre a jugar a escacs als 6 anys. Va comeníçar al Club de l’AECS d’Hospitalet. Va venir a viure a Arenys de Munt fa un parell d’anys i l’any passat va entrar a formar part del nostre Equip.

Aquest 2009, a més del Camp. Cat. per Equips, ha jugat l’Obert de Mataró i el de Canet, on ha aconseguit pujar el seu ELO amb uns meritoris resultats.

joan-sanchez13- JOAN Sí€NCHEZ (ELO: 1822)

í‰s l’artista de l’Equip. Ha fet diverses caricatures sobre escacs i li encana comentar i analitzar partides.

Aquest 2009 ha jugat el Campionat de Cerdanyola i el de Canet. I actualment estí  jugant el Tancat de Mataró.

14- CAMIL ROIG (ELO: 1774)

Un dels veterans de l’Equip. Va comeníçar a jugar a finals dels anys 60 i és un jugador amb molta experiència. Tota la seva vida ha estat un enamorat dels Escacs. Sempre ha jugat amb mateix club: l’Arenys de Munt.

dani

15- DANI ROLDíN (ELO:1766)

Va comeníçar molt jove a jugar a escacs i no ho ha deixat mai. Actualment, combina els escacs amb el futbol sala. Fa molts anys que juga en el Club.

miquel16- MIQUEL Sí€NCHEZ (ELO: 1755)

Es va incorporar al Club d’Escacs del Centre fa 3 anys i els diumenges al matí­ combina els escacs amb la petanca. Bon jugador de Partides Rí pides i afeccionat a jugar per Internet.

joan-martos17- JOAN MARTOS (ELO: 1730)

Un dels dos mestres de l’Escola d’Escacs, juntament amb en Joan Carles Cano. Dóna classes els dijous de 19,00 a 20,00h.

Enguany ha participat en el Torneig de Canet.

Darrerament, ha millorat molt el seu joc i el seus resultats. Porta una bona progressió.

foto-antoni-torrent118- ANTONI TORRENT (ELO: 1708)

Un altre dels veterans de l’Equip. Té un joc molt sòlid i prefereix jugar partides lentes. No juga gaire, però és una de les í nimes de l’equip.

francesc19- FRANCESC PUIG (ELO: 1700)

Va comeíçar les classes d’Escacs als 7 anys, al col.legi de la Salle Bosanova (BCN). El primer any va quedar 1r classificat i el Mestre Internacional Miquel Illescas li va entregar el trofeu. Va participar en el Campionat Escolar de Clubs a les Cotxeres de Sants, on va fer un bon paper. í‰s membre del Club des de l’any passat.

aleix20- ALEIX CAMPí€S (ELO: 1700)

Té 12 anys i aquest ha estat el seu primer any en el Campionat de Catalunya per Equips. També ha jugat el Campionat Infantil de Canet, en el que va quedar 4rt classificat. Ha aconseguit uns bons resultats contra rivals amb un ELO superior.

eloi21- ELOI CAMPENY (ELO): 1700

Té 9 anys i ja se li nota que ve de famí­lia d’escaquistes (és nét de CAMIL ROIG). També ha comeníçat a jugar aquest 2009 el Campionat de Catalunya per Equips. En el Campionat Infantil de Canet ha quedat en Tercera Posició.

laura-nova22- LAURA SERRANO (ELO:1700)

Jugadora que ha sortit de l’Escola d’Escacs del Club. Ha jugat el seu primer Campionat de Catalunya per Equips, en el que ha fet un bon paper. Si continua amb aquesta trajectòria ascendent, pot assolir grans fites en el món dels escacs.

andrea-nova23- ANDREA SERRANO (ELO: 1700)

A l’igual que la seva germana, té fusta d’escaquista. í‰s meticulosa i pacient, caracterí­stiques imprescindibles per a ésser una bona jugadora d’escacs.

Deja un comentario