Curiositat sobre… ALESTI CROWLEY

ALESTI CROWLEY I LA Mí€GIA NEGRA

Alesti Crowley va assolir gran fama per la seva relació amb la mí gia negra i l’esoterisme. Novel.lista, poeta i milionari per herència, va ser un personatge excèntric i ple de curiositats, arribant a denominar-se a si mateix com Baphomet, el mag negre.

magia1

Curiosament, també va jugar als escacs, concretament amb l’equip de Cambridge. En un dels cèlebres enfrontaments contra el seu gran rival, Oxford, Crowley capitanejava el seu equip, però va ser l’únic jugador de Cambridge que va caure derrotat en la seva partida. Rí pidament, va ser preguntat sobre el motiu pel qual no havia emprat la mí gia negra per obtenir la victòria. La seva resposta reflecteix picardia: «Al principi vaig voler guanyar sense haver de recórrer a la mí gia negra, i quan la meva posició era molt difí­cil, vaig caure en uns problemes de rellotge tan forts que ja no vaig tenir temps d’aplicar-la«.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

ALESTI CROWLEY
ALESTI CROWLEY
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario