6a Jornada CCpE (28-02-2010)

Campionat de Catalunya per Equips

Aquests són els resultats d’aquesta setmana dels nostres equips:

El Primer Equip (A), que jugava contra el Mataró, ha empatat 5 a 5. Ha estat un matx molt igualat que no s’ha decidit fins a l’últim moment de la darrera partida que quedava en joc. L’í€lex ha fet taules amb un MC que té 2282 punts d’Elo i ha fet una molt bona partida, amb l’entrega de la Dama a canvi de tres peces. En Collet, tot i haver lluitat fins al final, ha perdut. El mateix li ha passat a en Bombí­, que en un moment de la partida hauria pogut fer taules. En Sergio també ha perdut. En Joan Carles ha fet taules. En Marc, l’Alberto i en Toni han guanyat còmodament. I, finalment, l’Augusto i en Josep Lluí­s Agut han fet taules. Moltes felicitats a tots. Han aconseguit un molt bon resultat que ens situa en quarta posició, després del Sant Martí­, que va primer amb 4,5 punts i el Mataró i el Masnou, tots dos amb quatre punts (els mateixos que nosaltres).

matara

L’Equip B, s’enfrontava al Badalona B i ha guanyat per 2,5 a 1,5 punts. En Kim i en Virgili han guanyat. En Kim potser amb mes facilitat i en Virgili ha hagut de patir molt per assolir la victòria. En Joan Sí nchez ha fet taules i en Joan Martos ha perdut. En aquests moments, el nostres segon equip es troba en segona posició, justament 3 punts per sota del Badalona B, al qual encara li falta descansar una setmana però que ja té els 4 punts sumats. Per tant, depenem de nosaltres mateixos per pujar de categoria.

I l’Equip C, que també jugava a casa del Badalona, però el C, ha perdut pel mateix resultat: 2,5 a 1,5. A destacar, el punt de l’Aleix Campí s i les taules de l’Antoni Torrent.

I l’Equip D, el de la nostra Escola d’Escacs, ha empatat a 2 amb l’Esplugues. De fet, han guanyat tots els nostres jugadors, perquè hem presentat dues vacants en l’alienació. Molt bé per en Pol i l’Eloi.

Deja un comentario