5a Jornada CCpE (21-02-2010)

Setmana amb resultats excel·lents pels nostres equips!!!.

Aquests són els resultats d’aquesta setmana dels nostres equips:

El Primer Equip (A), que jugava contra el Masnou (lí­der fins aquest moment) ha guanyat per 5,5 a 4,5. Aquesta victòria ens situa 3rs, amb els mateixos punts (3,5 de 5) que el Sant Martí­ i el Mataró. Estí  la cosa molt apretada al capdamunt de la classificació…

Estí  clar que tenim equip, un equip que pot aspirar al mí xim… De fet, en l’enfrontament d’avui presentí vem un equip amb un elo inferior en tots els taulers però, en aquests moments es respira seguretat. L’í€lex, que jugava en el primer tauler amb un MC, ha jugat molt bé, però no ha pogut puntuar. Llí stima que, al final, se li hagi escapat una lí­nia de taules, perquè ha fet una jugada molt interessant que ha desmuntat al contrari. En Joan Collet no ha pogut puntuar també amb un MC, tot i haver-li plantat cara durant una bona part de la partida. En Sergio ha arriscat per aconseguir el punt, però al final no ha pogut ser. En Joan Carles ha jugat contra una jugadora ucraí¯nesa d’un nivell molt alt, li ha jugat de tut a tu i ha aconseguit fer unes taules, tot i haver pogut guanyar en un moment de la partida. En Marc s’ha trobat amb una posició complicada des de molt aviat, però ha obtingut unes meritòries taules lluitant fins al final i fins i tot ha tingut opcions del punt sencer. L’Alberto de principi a fi ha rebutjat les taules i ha acabat guanyant un final amb superioritat. En Toni ha fet una molt bona partida amb moltes combinacions, pena d’atacs i contraatacs. En Miquel í€ngel ha estat l’últim d’acabar, ha entregat una peíça i al final ha aconseguint unes taules. L’Augusto no ha tingut cap problema per guanyar i ha aconseguit el punt més clar de tot el matx. En Salví  ha donat una lliíçó en el final, amb zugwswang del contrari inclòs.

am-vs-masnou-3-portada

am-vs-masnou-1

am-vs-masnou-2

L’Equip B, s’enfrontava al Cirera C. Hem guanyat per 3 a 1.

En Josep Lluí­s, en el primer tauler, finalment, ha perdut en una partida que semblava que havia d’acabar en taules. En Carles Mitjí  ha guanyat sense cap problema. En Kim també ha guanyat amb un mat espectacular. I, en el darrer tauler, en Josep Maria també ha guanyat en una partida molt ajustada.

L’Equip C, ha guanyat per 3,5 a 0,5 punts al Sant Adrií . Molt bon matx per part de tots els nostres jugadors. Ha guanyat: en Virgili (molt clarament), en Joan Martos i l’Antoni Torrent. I, en Joan Sí nchez ha fet taules en una partida molt equilibrada.

I l’Equip C, la nostra cantera de jugadors joves, ha empatat 2 a 2. Han guanyat: la Laura i l’Eloi i han perdut: en Pol (s’ha oblidat una torre sencera quan tenia qualitat de més) i l’Alec.

Deja un comentario