Tom Murphy, un rei dels escacs

EL RODAMON REI DELS ESCACS

De nit, dorm en un banc i no precisament dels que s’hi guarden diners sinó dels de fusta dura. Però, tot i això, durant el dia és un autèntic rei dels escacs al Dupont Circle de Washington, on dotzenes de principiants i mestres sense distinció es reuneixen per presenciar en viu els seus moviments de guanyador.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Tom Murphy
Tom Murphy

Tom Murphy de 49 anys, ensenya a qualsevol que li ho demana el seu coneixement prodigiós del joc només per uns pocs dòlars i, encara que sembli estrany, té el tí­tol d’Expert en Escacs (considerat a Estats Units el segon més alt després del de Mí ster). En d’altres paraules, és una bèstia dels escacs.

Segons paraules seves:

«Sempre m’han fascinat les equacions matemí tiques, així­ que s’hi afegeix companyia, ambient i aire lliure, és gairebé irresistible.»

I destaca :»Uns quants principis: protegir el rei, lluitar pel centre del tauler i donar feina a cada peíça.»

Tom Murphy que va ser una vegada matemí tic, cientí­fic i una celebritat pels aficionats, va donar un tomb a la seva vida per culpa a seva addicció per la beguda, encara que admet assistir a reunions d’Alcohòlics Anònims. També confessa que el que persegueix l’ego és diferent del que persegueix l’esperit.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario