Prohibit l’ús de mòbils en els escacs

Ruslan PONOMARIOV, el primer sancionat per l’art. 13.4

L’octubre de 2003, l’ex campió mundial d’escacs ucraí¯nès Ruslan Ponomariov jugava el matx Ucraí¯na-Suècia en el Campionat d’Europa per equips a Plovdiv, Bulgí ria .

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

RUSLAN PONOMARIOV
RUSLAN PONOMARIOV

Era el dia del seu aniversari i, abans de comeníçar l’enfrontament, va rebre diversos regals per aquest motiu. Era un dia molt important i feliíç per ell. Però al cap d’un moment la situació es va capgirar. Ponomariov va ser desqualificat del torneig, citant l’article 13.4 de les Lleis dels Escacs. Es va convertir així­ en el primer jugador desqualificat en un esdeveniment important. Quin era el motiu? El seu telèfon mòbil havia sonat durant la partida.

Després de 7 anys i després que ell fos el primer sancionat per aquest motiu, tot escaquista sap que els telèfons mòbils estan prohibits per evitar que els jugadors puguin rebre assessorament o bé tenir accés a bases de dades informí tiques o a través d’Internet.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

1 comentario en “<!--:ca-->Prohibit l’ús de mòbils en els escacs<!--:-->”

  1. Pingback: Prohibit l’ús de mòbils en els escacs | Ajedrez Castellon

Deja un comentario