L’ARM estí  a punt per l’inici de la temporada 2009

El proper 1 de febrer comeníçarí  el Campionat de Catalunya per Equips i enguany, l’Arenys de Munt, presentarí  3 equips que hi participaran: un a Primera Categoria Provincial i dos a Tercera.

El primer equip (Arenys de Munt A) s’enfrontarí , en la primera jornada, a casa, amb l’Arenyenc, el nostre club veí­. Després jugarem amb el Pineda, el Sant Andreu C, el Cerdanyola de Mataró, el Vilassanès, l’Agustí­, el Sant osep B, el Maragall i, en l’última jornada, amb el ant Martí­ C. Aquest any, després de pujar l’any passat de Segona amb totes les partides guanyades i només un empat, ens estrenarem en aquesta categoria amb esperances de fer un bon resultat i mantenir-nos.

L’Arenys de Munt B té l’objectiu d’intentar pujar de Categoria. Serí  un objectiu molt difí­cil, però ho intentarem!. Per aconseguir-ho, ens les haurem de veure amb: el Badalona B, el Vilassanès C, el Sant Josep D, el Cirera C, el Sant Adrií , la Colmena C, el Masnou B i el Llavaneres C.

L’Arenys de Munt C, que serí  un equip de formació per a nens, tindrí  els segí¼ents rivals: el Vilassanès B, el Canet B, el Masnou C, el Llavaneres B, l’Alella, el Mataró B, el Pineda B i el Cerdanyola Mataró D. Serí  un any per agafar rodatge i entrar en el món de la competició.

Desitgem molta sort a tots 3 equips!.

Deja un comentario