El proper Any estem a primera

L’ANY QUE VE, ESTAREM A PRIMERA!

Ja s’ha acabat el campionat de Catalunya per equips corresponent a la temporada 2008. I arriba el moment de fer balaníç.

En tots els sentits, podem dir que aquest ha estat un any molt positiu per al Club d’Escacs del Centre Moral.

En primer lloc, podem dir que hem quedat primers de la fase regular del campionat -amb 8,5 punts de 9 possibles- i hem pujat de categoria (de Segona a Primera provincial). I, a més, per primera vegada en la història del nostre club, hem participat en la Copa Catalana (reservada als campions de grup), en la que ens hem quedat a les portes de jugar la final.

A més, per primera vegada en els últims anys, hem presentat dos equips al Campionat de Catalunya, un a Segona Categoria i l’altre a Tercera.

Qui hagués dit a principis de temporada que arribarí­em tan lluny?.

I encara més important que això, a més dels jugadors del club de sempre, hem aconseguit aplegar un grup de grans jugadors d’escacs que encara han resultat millors persones i excel.lents companys.

I no podí­em acabar sense felicitar els nostres jugadors pels bons resultats d’enguany, donar-los les grí cies per la seva implicació en el projecte i encoratjar-los a continuar treballant per tal que la propera temporada, ja a Primera Categoria, siguem capaíços de continuar amb la nova etapa que ha comeníçat el nostre club. I, si és possible, tornar a pujar de categoria.

Moltes grí cies a tots.

Josp Mª Pitarque

Deja un comentario