EL CM ARENYS DE MUNT VA CAURE A LES SEMI FINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

No va poder ser i, finalment, el CM Arenys de Munt va caure a les semi finals del Campionat de Catalunya per Equips 2008. Però només per una partida! davant un JAKE-C molt compacte que tenia un primer taulell amb un ELO de 2.070 i el darrer

amb un 1.950.

El matx va comeníçar igualat i ben aviat estí vem 1-1. El nostre últim taulell es va enfrontar a un jovení­ssim jugador que portava ¡11 guanyades d’11 partides! I va perdre contra aquesta jove promesa que segurament donarí  de parlar. El primer taulell va empatar el matx i després en vam perdre una altra en el 5è, al deixar-se un dels nostres millors jugadors una peíça.

No obstant això, els taulells 2-3 i 4 tenien bones partides i el 5 i el 7 estaven molt igualats. El matx semblava assequible però, de cop i volta, la situació va empitjorar. El 4rt taulell va perdre apurat pel temps i el 5è també va perdre una peíça i la partida. Tot i que vam guanyar en els taulells 2 i 3 no va ser possible foríçar la darrera partida i vam acabar perdent per 3-5.

Això sí­, vam perdre d’una manera molt digna i, tot i que vam quedar amb la mel als llavis perquè tení­em serioses possibilitats d’arribar a la final, aquest resultat no treu una de les millors campanyes de la història de la Secció d’ Escacs del Centre Moral Arenys de Munt.

Deja un comentario