Curiositat sobre…DURAS vs BERSTEIN

DURAS vs BERNSTEIN

Oldrich Duras mai havia aconseguit vèncer en una partida a Ossip Bernstein, tot i haver-ho intentat diverses vegades. En una ocasió, els va tocar jugar en un torneig i la victòria va tornar a caure del costat de Bernstein. Dures, ferit en el seu orgull, li va dir al seu rival: – «Juga vostè molt bé als escacs, però… practica el billar?«. La resposta no es va fer esperar: «Una mica,«, va dir Bernstein. Dures va somriure i li va proposar el segí¼ent:» «Llavors per donar-li algun avantatge, jugaré amb vostè al billar amb la mí  esquerra«.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

DURAS vs BERNSTEIN
DURAS vs BERNSTEIN

La partida no va tenir color i va suposar una estrepitosa victòria per a Dures, que finalment va aconseguir derrotar Bernstein. L’explicació va arribar immediatament quan Dures va confessar: «Sabia que sóc esquerrí ?«.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deja un comentario