Clasificació per a finals de l’ICC

Avui dijous he jugat un dels 8 classificatoris per a les finals anuals de l’ICC a ritme 3 i he aconseguit la classificació guanyant el suí­s amb 8 punts sobre 9 rondes. Així­, doncs, el proper dissabte 22 jugaré les finales a veure si hi ha sort. Tot i això, hem de tenir en compte que serí  un torneig molt dur.

Fa un parell de dies vaig jugar el primer classificatori i va ser un desastre. Crec que vaig fer 4 de 9 i això que era més fluix que el d’avui, però sembla ser que aquesta nit estava més fi i he aconseguit passar.

El dissabte us explico com m’ha anat. Si no escric res és que ha sigut un desastre. Per si de cas, poso la Web de l’ICC on podreu consultar els resultats: LittlePer


sábado 21 de junio,

Bueno tal como me imaginaba la final ha sido un desastre, cuando pierdes 3 partidas vas a la calle, ganñe la 1ª, perdí­ la 2ª y gane la 3ª, en la 4ª estuvo un poco la clave era un jugador fuerte y llegue a tener peón de mas y posición superior pero al ir a ganar un 2º peón perdí­ piza y la partida, tablas en la última pero como jugaba con blancas te la dan por perdida y se acabó, bueno hasta la próxima vez.

Alex Borrás

Deja un comentario