Campionat de rí pides a Mataró (26 de juliol de 2008)

Va ser un torneig bastant fort en el que hi van participar 12 equips. El campió va ser el Cerdanyola de Mataró, que va aconseguir 40 punts i mig de 44 possibles, segon va ser el Mataró amb 34 punts i tercer el Montmeló amb 31 punts. Nosaltres, L’Arenys de Munt, vam quedar en vuitena posició amb un total de 22 punts de 44, tot just el 50% dels punts en joc. De fet, vam quedar a només un punt i mig del Canet, que va ser setè i a tres punts i mig del cinquè classificat.

Per nosaltres, és una bona classificació i més tenint en compte que no vam presentar un equip amb els ELOS més alts. D´haver-ho pogut fer, estem segurs que haurí­em optat als primers llocs. De totes maneres, creiem que podem estar contents de la nostra actuació en aquest torneig. Tothom va jugar prou bé i vam perdre algunes partides que tení­em guanyades, que ens haurien col.locat encara millor a la classificació final.

Individualment, aquests són els nostres resultats: en Joan Carles Cano va aconseguir 6 punts de 11 possibles ( i podia haver guanyat un parell de punts més que tenia guanyats però va perdre per temps ); L’Antoni Salví  va fer 5 punts i mig d’11, bona puntuació per ser el segon tauler; en Joan Sí nchez va fer 4 punts de 11 jugant bé, però el temps li va privar d’algun punt més; i ,finalment, en Miquel Sí nchez, al quart taulell, va aconseguir 6 punts i mig d’11. Va fer un bon joc, però també aquí­ el temps ens va «robar» algún punt…

Un bon torneig de L’Arenys de Munt, que espero que l’any vinent poguem millorar…

Per acabar, comentar que en aquest torneig vam rebre la invitació per jugar un torneig de partides rí pides individuals ( no per equips ), a Pineda de Mar, el dia 31 d’agost, diumenge, a les 10 del matí­.

Joan Carles Cano

Secretari de la Junta del Escacs

Deja un comentario