Benvingut al Web del Club d’Escacs del Centre Moral d’ Arenys de Munt

Benvinguts a la recentment inaugurada Web del Club d’Escacs del Centre Moral d’Arenys de Munt.

Com indica el nom, som un Club d’Escacs que formem part del centre cí­vic del Centre Moral i la secció dels escacs és una de les moltes seccions de què disposa. De fet, el Centre Moral és una entitat històrica del poble –creada el 1913-, amb més de 650 socis i que, a part dels escacs, ofereix una í mplia oferta d’activitats: esbart, teatre, cinema, grup de pessebristes, sardanes, organització cavalcada de Reis, sortides culturals, cursets, conferències, el Batec (el butlletí­ informatiu mensual), etc.

Centrant-nos en la pí gina Web, podeu comprovar que es tracta d’un Web que pretén cobrir les necessitats de comunicació entre els socis i tots els amics dels escacs. Hi podreu trobar totes les activitats del club, les competicions en les que participem, informació sobre els nostres jugadors, sobre les classes d’escacs per a nens, hi podeu jugar on line, etc.

No cal dir que al llarg de l’any participem en diferents tornejos i n’organitzem algun de propi, però enguany hi ha una cosa de la que estem molt orgullosos: el primer equip ha pujat de Segona a Primera Categoria Provincial, quedant primers invictes del nostre grup i quedant, finalment, a les portes de jugar la final de la Copa Catalana.

No cal dir que estem oberts a tots els que tingueu l’afició comuna dels escacs i la vulgueu compartir amb nosaltres.

La nostra seu estí  situada a la Rambla Frances Macií , 57 d’Arenys de Munt.

Per a qualsevol cosa, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de mail o bé trucant al telèfon 652082005.

Josep Maria Pitarque i Illa

President Club d’Escacs Centre Moral d’Arenys de Munt

Deja un comentario