L’ARENYS DE MUNT B QUEDA SEGON A LA FINAL CATALANA DE TERCERA CATEGORIA 2012

Finalment, l’Arenys de Munt B, després de superar 4 rondes contra els primers classificats del seu grup d’arreu de Catalunya, ha quedat segon de la Final Catalana i del play off 2012 de Tercera Categoria al perdre per 3 a 1 contra l’Hostalets de Pierola.

Hostalets de Pierola (drets) i Arenys de Munt B (ajupits)

Hostalets de Pierola (drets) i Arenys de Munt B (ajupits)

Ha estat un matx en el que a priori ja teníem un gran desavantatge quant  als Elos dels jugadors d’ambdós clubs. Pel que fa a l’Arenys de Munt B, presentàvem un equip amb dos jugadors per sobre dels 1900 punts (un amb 1949 i un amb 1929) i dos amb més de 1800 (1886 i 1864). En canvi, l’Hostalets de Pierola comptava amb 3 jugadors per sobre dels 2000 (2210, 2140 i 2083) i només un jugador amb un Elo de 1876. Tot i aquest hàndicap, es pot dir hem plantat cara fins al final.

En el primer tauler de l’Arenys de Munt B ha jugat en Carles Mitjà, amb peces negres. Han jugat una Índia de Rei en la que el nostre jugador ha perdut qualitat i, a partir  d’aquí, les blanques poc a poc han anat imposant el seu avantatge.

CARLES MITJÀ (a la dreta)

CARLES MITJÀ (a la dreta)

En el segon tauler, teníem en Kim Marpons, el qual jugava amb peces blanques. Ha jugat una siciliana molt complicada que s’ha resolt al final amb una errada de les blanques.

KIM MARPONS (a l'esquerra)

KIM MARPONS (a l'esquerra)

En el tercer, en Joan Sànchez, amb negres, ha jugat una anglesa en la qual les blanques han aconseguit un peó central passat que només es podia aturar amb entregues de material.

JOAN SÀNCHEZ (a la dreta)

JOAN SÀNCHEZ (a la dreta)

I, finalment, en el quart i darrer tauler, en Virgili Rodríguez, amb blanques, ha jugat un gambit de dama acceptat en la que gràcies al peó entregat ha aconseguit molta compensació de joc central. A partir d’aquí, el seu contrincant no s’ha pogut enrocar i no ha trobat la defensa correcta.

VIRGILI RODRÍGUEZ

VIRGILI RODRÍGUEZ

Així, doncs, podem dir que l’Arenys de Munt B ha perdut la Final per un 3-1 però que ha lluitat i ha tingut les seves opcions. Moltes felicitats a tots els jugadors pel seu paper durant tota la temporada!.

I també mnoltes felicitats a l’Hostalets de Pierola, que ha estat el just i merescut guanyador de la Final.

By |2017-04-18T11:20:44+01:00mayo 6th, 2012|Campionat per Equips, Competicions, Top|