Ha comení§at la temporada 2009

Finalment, ja ha comení§at el Campionat de Catalunya per Equips! En la primera jornada, al Primer Equip (A) de l’Arenys de Munt li ha tocat descansar després de la inesperada retirada de l’Arenyenc. Per tant, encara no ens hem estrenat!.

L’Equip B, que s’enfrontava a fora al Badalona B, ha guanyat per 2,5 a 1,5. En FRAN ARQUí‰, que jugava de primer tauler, ha fet taules. En JOAN Sí€NCHEZ, de segon, ha perdut. I en KIM MARPONS (3r) i en VIRGILI RODRíGUEZ (4rt) han guanyat tots dos. Podrí­em dir que hem comení§at molt bé. A veure com va la setmana que ve amb el Vilassaní¨s C.

I l’Equip C, que jugava a casa amb el Vilassaní¨s B, ha perdut per 4 punts a 0. í‰s un equip format prí cticament tot per nens que assisteixen a les classes, l’objectiu del qual és que es vagin formant i agafant experií¨ncia en la competició. Potser d’aquí­ a poc temps pot sorgir-ne algun gran jugador del futur. Qui sap!. De moment, pacií¨ncia i continuar treballant amb l’Escola d’Escacs, que ja donarí  els ses fruits.

By |2017-04-18T11:33:05+01:00febrero 1st, 2009|CM Arenys de Munt|